Cursus “Leven in Christus”

‘Leven in Christus’ is een pastoraal programma dat deelnemers wil helpen om te groeien in discipelschap en vrijheid en wil leren om vrij te zijn en vrij te blijven. 

Uit persoonlijke ervaring kan ik u mededelen dat deze cursus mij erg veel heeft gebracht. Zo kwam ik er tijdens deze cursus achter dat er veel dingen tussen mij en Christus in stonden. Eigenlijk had ik dit helemaal niet zo in de gaten. Tot ik door iemand op de camping in Ommen werd uitgenodigd voor deze cursus. En daar leerde ik b.v. over blokkades in allerlei vormen. Dingen die tussen mij en God in stonden en hoe ik daar vanaf kon komen. Kort om een echte aanrader om naar toe te gaan. En mocht je dat alleen lastig vinden, dan ga ik graag met je mee…

Als je er meer van wil weten mag je altijd contact met me opnemen. In september begint er weer een cursus in de VEZ in Zwolle. Deze wordt weer geleid door Gerard Krielaard.

Of kijk op de website van de VEZ https://www.vezwolle.nl/wat-we-doen/zorg-herstel/leven-in-christus

Met vriendelijke groet, Hans Fikse

Uitgangspunt  van dit programma is onze (nieuwe) identiteit die we in Jezus Christus hebben en het opruimen van obstakels die de ontplooiing daarvan nog in de weg zitten. We mogen groeien in de vernieuwing van ons denken, in vergeving, in genezing – in onze nieuwe vrijheid in Christus! Vanuit Bijbelsonderwijs zal er deze avonden ook actief voor en met mensen gebeden worden.

Om deel te kunnen nemen aan het programma is registratie bij de VEZ geen voorwaarde.   

Het programma zal zes avonden duren, en in het najaar plaatsvinden op 6 donderdagavonden.  Alle avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur en vinden plaats in het VEZ Centrum. (De eerste avond kunnen de boeken vanaf 19.30 uur worden afgehaald.)
De data voor 2019 zijn: 
19 september  
3 oktober 
17 oktober 
31 oktober
14 november 
28 november

De avonden wordt  geleid door Gerard Krielaard (voorheen coördinator onderwijs bij ‘De Bethel’ gemeente in Drachten). Gerard zal ons deze avonden leiden door het programma. Daarnaast is er ondersteuning van een goed toegerust gebedsteam.  Je geeft je op voor de hele serie van zes avonden. Iedere deelnemer krijgt een lesmap met studies.
Kosten voor deelname zijn €65 per persoon.